Αρης: Ίσως να μην έχει Φεράρι, αλλά θα έχει Μοντόγια!

Εurokinissi

Η συμμετοχή του Φράνκο Φεράρι στο ντέρμπι του Αρη με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς παραμένει εκτός προπονήσεων, ωστόσο ο Ακης Μάντζιος ίσως βρει τη λύση στο πρόσωπο του Μάρτιν Μοντόγια

Ο Αρης μπορεί να μην έχει Φεράρι στην… αριστερή λωρίδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι όμως πιθανό να έχει Μοντόγια!

Οχι δεν μιλάμε για τον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια τη Φεράρι του στη Φόρμουλα 1, αλλά για τον Αργεντινό αριστερό μπάκ Φράνκο Φεράρι και τον Ισπανό δεξιό μπάκ Μάρτιν Μοντόγια, που ίσως ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Αρη κόντρα στον Παναθηναϊκό για να καλύψει το κενό.

Ο Αργεντινός έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στον Βόλο βοηθώντας τον Αρη να φτάσει στη νίκη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, αφού πρώτα του έγινε ένεση για να παίξει. Από τότε ο Φεράρι παραμένει εκτός προπονήσεων ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως δεν μπορεί να αγωνιστεί, εκτός κι αν του γίνει ξανά ένεση.

Επειδή όμως επέστρεψε ο Οντουμπάτζιο και είναι διαθέσιμος στο δεξί άκρο, ίσως μετατοπιστεί αριστερά ο Μοντόγια, όπως είχε κάνει ο Μάντζιος και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News