Γιοβάνοβιτς: «Ο Ιωαννίδης δεν θα φύγει, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»
Την έβγαλε την είδηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και στις βραβεύσεις του, ενώ έκανε πλάνα στον εκ των παρουσιαστών, Ντέμη Νικολαϊδη που «πέταξε μπηχτή» ότι ο Έλληνας φορ θα φύγει.
«Θέλω να πω στον Ντέμη πως ο Φώτης δεν θα φύγει, θα μείνει εδώ μαζί μας, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο προπονητής του τριφυλλιού, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στη βράβευση του παίκτη του.
Θυμίζουμε πως η Άιντραχτ ενδιαφέρεται εντόνως για τον φορ του Παναθηναϊκού και μάλιστα είχε «μάτια» στο χθεσινό ματς με τον Άρη, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο sportday.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
