Ολυμπιακός: Πως ο Πέδρο Άλβες ήρθε στο προσκήνιο και οι συζητήσεις με Κορδόν, Μαρτίνεθ!

Ολυμπιακός: Πως ο Πέδρο Άλβες ήρθε στο προσκήνιο και οι συζητήσεις με Κορδόν, Μαρτίνεθ!

Ο Ολυμπιακός προσθέτει ένα ακόμα «όπλο» στο ποδοσφαιρικό του τμήμα με τον Πέδρο Άλβες, ο οποίος έχει μιλήσει ήδη με Αντόνιο Κορδόν, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που πάντα ψάχνει για το καλύτερο κι έτσι ο Πέδρο Άλβες βρέθηκε στον δρόμο του για μια νέα συνεργασία.

Ο Πέδρο Άλβες θα πιάσει λιμάνι, με την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης να αναμένεται έως την Παρασκευή, όπου πιθανότατα θα είναι και στην Ελλάδα, αν και δεν είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει το θέμα. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Ο 40χρονος Πορτογάλος βρέθηκε στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα. Είχε επαφές με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» για να ολοκληρωθούν κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή μαζί του έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες από τον μόνιμο συνεργάτη που έχει στην Πορτογαλία. Είναι ο σκάουτ ο οποίος τσεκάρει συνέχεια παίκτες για λογαριασμό των Πειραιωτών εδώ και χρόνια.

Ο συγκεκριμένος είναι άριστος γνώστης της Πορτογαλικής αγοράς. Επίσης για τον Πέδρο Άλβες φέρεται να έχει μιλήσει θετικά και ο διάσημος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα προ ημερών τα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Μέντες έπαιξε ρόλο στο να κάνει κίνηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την αγορά της Ρίο Άβε.

Ολυμπιακός: Οι Πέντρο Άλβες, Κορδόν, Μαρτίνεθ

Καταλαβαίνει κανείς τις διασυνδέσεις που γίνονται και με τον Πέδρο Άλβες. Ο οποίος τα πέντε τελευταία χρόνια ήταν αθλητικός διευθυντής στην Εστορίλ, με το έργο του να ήταν αξιόλογο. Επίσης έχει κάνει τρία χρόνια και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στην Μπράγκα.

Ο Ολυμπιακός θα συνεργαστεί μαζί του και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με βάση τα όσα προκύπτουν θα γίνει ένας ακόμα συνεργάτης του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει ένα σημαντικό προσωπικό πρόβλημα να τον απασχολεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν εργάζεται για τον Ολυμπιακό, ακόμα και από την Ισπανία. Δεν αποκλείεται ο Κορδόν να αποτελέσει τον επικεφαλής σε μια ομάδα που θα «τρέξει» και την Ρίο Άβε, όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Αν και αυτό ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος πάντα θέλει να ενισχύεται σε όλους τους τομείς, θέλησε να συνεργαστεί και με τον 40χρονο Πορτογάλο. Έτσι έφερε το θέμα και στον Κορδόν, που ήταν θετικός, αφού και ο ίδιος θα έχει έναν ακόμα πολύ καλό συνεργάτη.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Πέδρο Άλβες έχει μιλήσει με τον Αντόνιο Κορδόν. Είναι ήδη ενημερωμένος για όλα τα τρέχοντα θέματα. Αλλά και για το πιο άμεσο, που έχει να κάνει με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο Πορτογάλος έχει κάνει μια πρώτη επαφή και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Για να μάθει λεπτομέρειες για το ρόστερ της ομάδας και το τι έχει κάνει κάθε παίκτης μέχρι στιγμής.

Έχουν μπει ήδη και οι πρώτες μεταγραφικές προτεραιότητες ενώ αναμένεται να μπουν και νέα ονόματα παικτών στο τραπέζι για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου από τον Πέδρο Άλβες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News