Πέτρος Μαρτσούκος: Συγχαρητήρια επιστολή σε Μπαντή και ΠΣΑΠΠ και αίτημα για ραντεβού με Βρούτση

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Γιώργο Μπαντή για τη γιορτή του ΠΣΑΠΠ, ενώ παράλληλα ζήτησε νέο ραντεβού από τον κ. Βρούτση, για την προσπάθεια εξυγίανσης και ανάπτυξης του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον ομόλογό του, Γιώργο Μπαντή του  ΠΣΑΠΠ για την εξαιρετική 42η γιορτή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής.

Μεταξύ άλλων τον ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές, για την ολόθερμη συμπαράσταση και στήριξη του Συνδέσμου στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία, τα οποία ο κ. Μπαντής συμπεριέλαβε στην χθεσινή ομιλία του.

«Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι καθημερινά μάχονται για να έχουν οι ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φέτος οι σχέσεις SL2-ΠΣΑΠΠ είναι άριστες. Από κοινού προσπαθούμε να λύσουμε χρόνια προβλήματα και πιστεύω λύθηκαν σε σχέση με την ασφάλεια και τα προστατευόμενα μέλη. Φέτος έχουμε βάλει κάμποσα στοιχήματα ως SL2 κι εγώ προσωπικά. Πολλά τα έχουμε πετύχει. Τον Αύγουστο μόνο εγώ έλεγα ότι θα ξεκινήσει στην ώρα του. Κι όμως ξεκίνησε. Υπάρχει πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό το δείχνουν τα νούμερα στο Youtube».

Ορμώμενος από αυτήν, ζήτησε νέο ραντεβού από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση, παρουσία και αντιπροσωπίας του ΠΣΑΠΠ, προκειμένου να ξεκινήσουν από κοινού μια πραγματική προσπάθεια εξυγίανσης, αναβάθμισης και ανάπτυξης της Super League 2.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News