Αρης Μεταγραφές: Προχωράει δυνατά και για αριστερό μπακ

Εurokinissi

Δυναμικά και από νωρίς έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Αρης, που εκτός από τον Νορβηγό εξτρέμ Εμίλ Σεϊντέ της Σασουόλο, κινείται για προσθήκη και στο αριστερό άκρο της άμυνας

Οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Βόλο και Παναθηναϊκό πρόσφεραν ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα του ποδοσφαιρικού Αρη, αλλά έδωσαν τη δυνατότητα και για ήρεμη και αθόρυβη δουλειά και στο μεταγραφικό, αλλά και στις ανανεώσεις.

Ο σχεδιασμός για τον Ιανουάριο έχει προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς και ο Αρης έχει ξεκάθαρο πλάνο για τις θέσεις στις οποίες θα χρειαστεί ενίσχυση, αλλά έχει πάει και στο επόμενο στάδιο, σε επαφές με παίκτες, ατζέντηδες, ομάδες.

Είναι γνωστό το ζωηρό ενδιαφέρον του Αρη για την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ της Σασουόλο Εμίλ Σεϊντέ, για τον οποίο έχουν γίνει συγκεκριμένες κινήσεις με μία προοπτική. Να τον κλείσει ο Αρης το συντομότερο δυνατό για να τον υπολογίζει άμεσα, από την αρχή του Ιανουαρίου.

Πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και στην απόκτηση αριστερού μπακ. Ο Ρόναλντ Ματαρίτα δεν έχει βοηθήσει ως τώρα, άσχετα με τον τραυματισμό του και ο Αρης έχει αποφασίσει να κινηθεί για έναν ακόμα ακραίο αμυντικό στο αριστερό άκρο, που να κάνει ζευγάρι με τον Φράνκο Φεράρι.

Επαφές έχουν γίνει, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και πλέον θα ακολουθήσουν συζητήσεις και επαφές σε διερευνητικό επίπεδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News