ΑΕΚ: Οπαδοί της Μπράιτον δέχτηκαν δακρυγόνα στην Φιλαδέλφεια

Στο λάθος σημείο βρέθηκαν φίλοι της Μπράιτον μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ και δέχτηκαν δακρυγόνα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βρέθηκαν οπαδοί της Μπράιτον μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική του UEFA Conference League. Οι φίλοι των γλάρων εκτός από το «διπλό» θα έχουν να θυμούνται και ένα όχι και τόσο σύνηθες, σε αυτούς, περιστατικό.

Συμφωνα με την «Daily Mail» η ελληνική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απωθήσει μερίδα κόσμου της ΑΕΚ, με τους άτυχους Άγγλους να περνάνε από το σημείο κατά λάθος.

Άξια αναφοράς, η οπαδική συνύπαρξη των οπαδών καθώς δεν έγινε το παραμικρό με την Μπράιτον να τοποθετείτε επίσημα για το περιστατικό.

«Για άλλη μια φορά οι ταξιδιώτες οπαδοί της Μπράιτον τίμησαν τον σύλλογο και υποστήριξαν την ομάδα σε μια ιστορική βραδιά. Είμαστε ενήμεροι για έναν μικρό αριθμό μικροεπεισοδίων μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Αυτό επηρέασε κατά λάθος αρκετούς οπαδούς της Μπράιτον. Θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις από την ΑΕΚ -που ως σύλλογος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News