ΑΕΚ - Αρης: Δομή για τον Άλκη θα τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή
Η ξεχωριστή κίνηση της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη» για τη μνήμη του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.
Η «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη» θα προχωρήσει σε μια ιδιαίτερη κίνηση πριν την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, καθώς θα τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε έξω από το στάδιο της Ένωσης, τον περασμένο Αύγουστο. Στην ανακοίνωσή της, η «Δομή» αναφέρει:
«Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη σήμερα Δεύτερα 4 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιήσει μία συμβολική κίνηση.
Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην ΟΠΑΠ Arena, πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Άρης, ιδρυτικό μέλος μας θα τοποθετήσει ένα στεφάνι με λουλούδια μπροστά στο πανό με τη φωτογραφία του Μιχάλη Κατσουρή.
Επιλέξαμε τον αγώνα στον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες που αγαπούσαν ο Άλκης και ο Μιχάλης με σκοπό να τιμήσουμε τη μνήμη, αυτών των νέων ανθρώπων που “έφυγαν” τόσο νωρίς από τη ζωή.
Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στον 1ο και 3ο άξονα δράσεων της Δομής μας, που είναι να μη ξεχαστεί ο Άλκης και να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
