Premier League: Νέα γκέλα για τη Σίτι που έπεσε 4η - Την νίκησε και την πέρασε η Αστον Βίλα
Η Αστον Βίλα κατάφερε να επικρατήσει της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 για την 15η αγωνιστική της Premier League και να την προσπεράσει στη βαθμολογία αφήνοντάς την πλέον στην 4η θέση. Σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι με 2-1.
Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να νικήσει, με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα μετά από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες, η ομάδα του Γκουαρντιόλα, γνώρισε την ήττα από την Αστον Βίλα. Ετσι το γκολ του Μπέιλι στο 74′ έφερε την Βίλα στην 3η θέση και στους 4 βαθμούς πίσω από την Αρσεναλ.
Ο Τομ ΜακΤομινέι, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι με 2-1, στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.
Μετά το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 9΄, ο 26χρονος στράικερ… ανέλαβε δράση και με δύο γκολ στο 19΄ και 69΄ έκρινε τον αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ στο 45΄ ο Πάλμερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Λονδρέζους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
