ΕΠΟ Παρασκήνιο: Το... δούλεμα του Μπαλτάκου στους διαιτητές

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μοίρασε υποσχέσεις στους διαιτητές χωρίς να ενημερώσει κάποιον. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στην Sportday της Πέμπτης (7/12).

Πώς το είχε πει ο Μπαλτάκος για τον Πογέτ; Οτι θα τον στηρίξει μέχρι θανάτου, αλλά την τελική απόφαση θα τη λάβει τον Μάρτιο η εκτελεστική επιτροπή. Ηταν μία ξεκάθαρη δήλωση αδυναμίας απ’ τον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι δεν ελέγχει όλο το οργανόγραμμα. Οτι δεν παίρνει εκείνος τις σημαντικές αποφάσεις. Κατά καιρούς, ο Τάκης έχει αναφερθεί και στη διαιτησία.

Αλλά με διάφορες επισημάνσεις ότι δεν ασχολείται. Γι’ άλλη μία φορά, βέβαια, διέψευσε τον εαυτό του. Συζήτησε με αντιπροσωπεία των διαιτητών για την απόφασή τους να δηλώσουν κώλυμα στους αγώνες της Super League 1. Και τι έπραξε ο Μπαλτάκος;Υποσχέθηκε ότι αύριο, θα ανακοινώσει μέτρα για την προστασία των διαιτητών. Πέρα απ’ την ασύλληπτη ταχύτητα, στην οποία δεν μας είχε συνηθίσει, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας ξάφνιασε και με την ετοιμότητά του.

Λες και είχε κάνει homework, που μας έλεγαν όταν πηγαίναμε στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Ανεξάρτητα με όσα θα πει αύριο ο Μπαλτάκος, το βέβαιο είναι ότι ασχολείται με τη διαιτησία. Εμμεσα ή, άμεσα, λιγοστή σημασία έχει. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παίρνει μέτρα για τη δήθεν προστασία των διαιτητών. Προστασία, από ποιους; Από εκείνους που απείλησαν τον Παπαπέτρου; Δεν μπορεί να τους βρει η ΕΛ.ΑΣ.; Γιατί, ξαφνικά προέκυψε η απόφαση για αποχή; Για τα γκαζάκια στον Γκάμαρη; Γιατί συνδέεται το τελευταίο περιστατικό με το ποδόσφαιρο; Θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι την τελευταία διετία-τριετία έχουν καταγραφεί διάφορες εκρήξεις σε καταστήματα στο Περιστέρι.

Στην Τζον Κένεντι είχαν ρίξει μέχρι και χειροβομβίδα, η οποία ευτυχώς, δεν έσκασε. Τι μέτρα θα λάβει, λοιπόν, ο Μπαλτάκος; Θα προσλάβει σεκιούριτι για 24ωρη φύλαξη των διαιτητών; Μιλάμε για δούλεμα… ψιλό γαζί. Α, να μου θυμίσετε αύριο να σας πω για το οξύμωρο του πράγματος..

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News