Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τον ασύλληπτο αριθμό των 1200 συμμετοχών καριέρας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την χθεσινή του συμμετοχή στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Ριάντ έφτασε στα 1200 παιχνίδια καριέρας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπλήρωσε τον, απίστευτο, αριθμό των 1200 επίσημων αγώνων στην καριέρα του μετά την συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ριάντ.

Ο Πορτογάλος με ανάρτηση τoυ στα social media θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συμπαίκτες του που τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό των αριθμό συμμετοχών.

Στόχος του, 39χρονου πλέον, Κριστιάνο είναι να ξεπεράσει των ρέκορντμαν συμμετοχών καριέρας του Πίτερ Σίλτον που αγωνίστηκε 1387 φορές τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με το εθνόσημο. Πριν τον Σίλτον, ο CR7, πρέπει αν ξεπεράσει τους  Πολ Μπάστοκ (1.286 αγώνες) και Ροζέριο Τσένι (1.237 ματς). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές που είναι από πάνω του αγωνιζόντουσαν ως τερματοφύλακες.

Υπενθυμίζουμε ότι,σε συνέντευξη του πέρυσι στο «ESPN» ο Ρονάλντο είχε καταστήσει σαφές ότι θα παίζει για όσο αντέχει: «Είμαι χαρούμενος, θέλω να συνεχίσω και να δω τι θα γίνει. Αν μπορώ ακόμα να παίξω στα 40, μπορώ να παίξω στα 41, στα 42. Γενετικά, δεν πρόκειται να πω ότι νιώθω σαν να ήμουν 25, δεν πρέπει να υπερβάλλουμε. Αλλά είναι σαν να ήμουν 30 χρονών. Φροντίζω καλά το σώμα και το μυαλό μου. Η μακροζωία είναι ένα συναρπαστικό πράγμα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News