Διαιτητές ΕΠΟ: «Εφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις»

eurokinissi

Οι Ελληνες διαιτητές, με ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω τις ΚΕΔ, τονίζουν την θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για τον τραυματισμό του αστυνομικού στο Ρέντη και παράλληλα επισημαίνουν πως «έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις».

Ηταν αναμενόμενο πως οι διαιτητές μετά την απόφασή τους να μην σφυρίξουν στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, θα έβγαζαν και ανακοίνωση, κάτι που έκαναν το Σάββατο μέσω της ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Οι  Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα όσα έλαβαν χώρα σε μια ακόμη αθλητική συνάντηση και την επίθεση κατά αστυνομικού που είχε ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση,  αλλά και η ώρα για  σκληρές  αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών  κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και την οικογένεια του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, αλλά και στην Ελληνική Αστυνομία στο σύνολό της που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News