Ολυμπιακός Ακαδημίες: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια φωτογράφιση στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι κεντρικές σχολές του Ολυμπιακού ευχήθηκαν «καλά Χριστούγεννα» και πάνω από 500 παιδιά φωτογραφήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρέλαβαν τα «ερυθρόλευκα» δώρα τους.

Την καθιερωμένη τους ετήσια φωτογράφιση στο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποίησαν πάνω από 500 παιδιά των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού! Συγκεκριμένα, παιδιά από τις κεντρικές σχολές του δικτύου Ρέντη και Καραϊσκάκη, βρέθηκαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκαν όλα μαζί μπροστά από την κερκίδα των δημοσιογράφων και φώναξαν καλές γιορτές ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά φυσικά και με δυνατή ιαχή είπαν «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!

Παράλληλα, όλα τα παιδιά μαζί και οι προπονητές τους πήραν από μία σακούλα με διάφορα «ερυθρόλευκα» δώρα για τα Χριστούγεννα και επίσης έβγαλαν φωτογραφίες με τον Λεόνε, αλλά φυσικά και τον Άγιο Βασίλη που τους περίμενε στη ρεσεψιόν του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος μετά το τέλος της εκδήλωσης αποκαλύφθηκε και ήταν ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Θρύλου, Νίκος Βαμβακούλας.

Τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές των σχολών, αλλά και ο διευθυντής του δικτύου Βασίλης Νάνος και όλους τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης.

Έτσι για μία ακόμη φορά το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έδειξε τη μεγάλη δυναμική του, καθώς από την πρώτη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου το δίκτυο γιγαντώθηκε με πάνω από 40 σχολές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ κάθε χρόνο δεκάδες παιδιά στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας προέρχονται από τις «ερυθρόλευκες» σχολές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News