Κύπελλο: Οριστικά χωρίς κόσμο τα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Άρης

Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Άρης για το Κύπελλο, είναι μεταξύ των αγώνων που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να βάλει λουκέτο για δύο μήνες στο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ των αγώνων που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, μετά τη σχετική απόφαση της Κυβέρνησης, είναι και οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Άρης για το Κύπελλο.

«Επισημαίνεται ότι το μέτρο της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και της παρουσίας θεατών έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει και στους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και φιλικών αγώνων, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) περιόδου 2023-2024.

Η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη θα διερευνήσει σε ποια έκταση δρουν στον ευρύτερο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού συμμορίες ή εγκληματικές οργανώσεις. Ποιοι χρηματοδοτούν, ενθαρρύνουν ή υποθάλπουν αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα. Αν υπάρχουν κάποιοι που με τα όσα υποστηρίζουν δημόσια διαπράττουν αδικήματα διέγερσης σε παράνομες πράξεις. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το παράδοξο εκατομμύρια φιλάθλων να πληρώνουν την εγκληματική συμπεριφορά νοσηρών μειοψηφιών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News