ΜΟΝΤΣΙ: «Μόνο με την κατάλληλη πρόταση θα δώσουμε τον Κουντέ»

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Σεβίλλης, ξεκαθάρισε ότι απέρριψαν την πρόταση της Τσέλσι και ότι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φύγει μόνο αν κάποια ομάδα καλύψει το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη.

Η τοποθέτηση του Μόντσι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αναφορικά με την περίπτωση του Ζιλ Κουντέ, του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στα 75-80εκ. ευρώ. 

«Ο Κούντε έχει τις ίδιες πιθανότητες να φύγει με οποιονδήποτε συμπαίκτη του εάν κάποια ομάδα πληρώσει τη ρήτρα του».

 

 

«Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Σεβίλλης Μόντσι: «Ο Ζιλ Κούντε έχει πιθανότητες να αποχωρήσει από την ομάδα αν κάποια ομάδα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης. Η Τσέλσι έκανε μια προσφορά την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν μας άρεσε. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Κουντέ είναι περίπου 75-80εκ. Η Σεβίλλη δεν έχει καμία πρόθεση να διαπραγματευτεί.

Εάν δεν υπάρχει μια προσφορά στην να πιστεύουμε ότι μπορούμε να επενδύσουμε, τότε δεν θα γίνει αποδεκτή. Ο Κούντε το γνωρίζει και είναι φανταστικός επαγγελματίας. Είχαμε προθεσμία στις 20 Αυγούστου, αλλά λάβαμε την προσφορά στις 25 Αυγούστου… και την απορρίψαμε», έγραψε ο Φαμπρίτζιο Ρομάνο. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News