Ολυμπιακός Ρέτσος: «Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»
Η νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα γέμισε αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Ολυμπιακού κι αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου.
Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα, πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, ήταν η σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα και τα σημάδια βελτίωσης που παρουσίασε.
Όπως είπε ο Παναγιώτης Ρέτσος: «Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε τακτικά κομμάτια. Εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί στο προηγούμενο ματς με την Μπάτσκα ενώ μπορούσαμε να έχουμε νικήσει πήραμε έναν βαθμό. Με τέτοια σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην κεφαλιά που πήρε, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτογκόλ: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό κοιτάμε. Είχαμε ατυχία στο γκολ που μέτρησε αυτογκόλ. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και ότι είμαστε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο».
Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Το πλάνο είναι να είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους. Θα μας άρεσε να είμαστε στο Europa, αλλά το Conference είναι Ευρώπη με καλές ομάδες. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και τη Δευτέρα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
