Ολυμπιακός: Γεύματα αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά

Προσφορά αλληλεγγύης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συνεχίζουν να ενισχύουν τo έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο και τη μεγάλη προσφορά της στην κοινωνία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά και Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ο διευθυντής της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης και ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Νίκος Γαβαλάς, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/12) τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Πειραιά.

Με πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μοίρασε 5.000 γεύματα αγάπης, αποδεικνύοντας ότι παράλληλα με την αθλητική της υπόσταση, είναι πάντοτε παρούσα στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον κ. Μαρινάκη, λέγοντας: «Σήμερα είναι η αποθέωση της αγάπης αλλά και της συνέργειας. Με την προστασία και την παρρησία του Δημάρχου μας, του Γιάννη Μώραλη, αλλά και του αγαπητότατου Προέδρου του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, με τη φροντίδα, προστασία και δύναμη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, γίνεται πράξη το μήνυμα της εκκλησίας. Που είναι μήνυμα αγάπης, αλληλοπεριχώρησης και στοργής. Μοιράζονται δέματα καλοσύνης και ηθικής, πνευματικής και υλικής στήριξης. Σε ανθρώπους που το έχουν τόση ανάγκη αυτές τις μέρες, που είναι μέρες χαράς και οικογενειακής πληρότητας. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και στον Πρόεδρο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και στον αγαπητό Βασίλη Βασιλειάδη, για τη συνέργειά τους. Είμαστε συντονισμένοι σαν ένας άνθρωπος στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που υπάρχουν από τη σημερινή κακοδαιμονία των καιρών μας και του κόσμου μας. Το πρόταγμά μας, όπως και του Ολυμπιακού, είναι αγάπη χωρίς όρια».

Ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης δήλωσε: «Είμαστε εδώ μαζί με τον γενικό αρχηγό της δεύτερης ομάδας και βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Γιάννη Μανιάτη. Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον Δέσποτα για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που κάνει. Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς βρίσκονται υπό διωγμόν από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να μας έχουν κλείσει άδικα το «Γ. Καραϊσκάκης», προκαλώντας τεράστια ζημιά. Ανω των 500.000 ευρώ ήταν η ζημιά στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι που παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά τους κερδίσαμε με 5-2, την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη. Από αυτούς τους διωγμούς ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής και ο Πειραιάς ακόμη περισσότερο νικητής. Παρά τη ζημιά, εμείς είμαστε δίπλα στον Δέσποτα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει, για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο».

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, είπε: «Όσο υπάρχει ανάγκη από ανθρώπους, τόσο η Μητρόπολη, όσο και ο Ολυμπιακός και ο Δήμος ενωμένοι θα είμαστε κοντά τους. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Τα γεύματα που δίνονται στη Μητρόπολη είναι καθημερινότητα στον Πειραιά. Η βοήθεια του Ολυμπιακού αποτελεί καθημερινότητα. Η προσπάθεια του Δήμου είναι καθημερινότητα. Αυτή η ένωση λειτουργεί στον Πειραιά, αποδίδει και θα είμαστε κοντά σε κάθε Πειραιώτη».

Ο Νίκος Γαβαλάς σημείωσε: «Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, πόσω μάλλον αυτές τις μέρες, ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζει εμπράκτως το σπουδαίο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του κόσμου στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Αποτελεί δέσμευση του κ. Μαρινάκη να στηρίζει και στο μέλλον το έργο της εκκλησίας».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε: «Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός μας κ. Μαρινάκης, στο πλαίσιο των ημερών των Χριστουγέννων, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ο Πρόεδρός μας δείχνει πάντοτε στήριξη στους πολίτες της Ελλάδας όπου χρειάζεται και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, όχι μόνο την περίοδο των γιορτών. Όλος ο κόσμος πρέπει να βοηθά τον συνάνθρωπό του καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με ό,τι μπορούμε και όσο μπορούμε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, αγάπη και πίστη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News