ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Ανέλαβε πόστο τεχνικού συμβούλου στην ΚΟΕ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ανέλαβε πόστο τεχνικού συμβούλου στην ΚΟΕ, έπειτα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ , ενώ χρέη ομοσπονδιακού προπονητή των εθνικών ομάδων κολύμβησης ανέλαβε ένας άλλος μεγάλος πρώην αθλητής, ο Άκης Οικονόμου.

Την θέση του Τεχνικού Συμβούλου Μαραθώνιας Κολύμβησης Open Water, ανέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης, έπειτα από την συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΟΕ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Γιαννιώτης είχε παραιτηθεί στα μέσα του Ιουλίου από το ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με δική του πρωτοβουλία. Ο 41χρονος υπήρξε αντίπαλος του Κυριάκου Γιαννόπουλου για την προεδρεία της ΚΟΕ.

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την νέα του θέση, υποστήριξε:

«Η μαραθώνια κολύμβηση με ανέδειξε σαν αθλητή και πλέον θα το υπηρετώ από άλλο πόστο. Με όραμα και υψηλούς στόχους, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε περισσότερο  το άθλημα και να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την χώρα μας.

Πραγματοποιώντας περισσότερες διοργανώσεις, θα επιδιώξουμε να κάνουμε  ελκυστικότερο το άθλημα και θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών. Πιστεύω πολύ στους συναδέλφους μου στο νέο σχήμα της ΚΟΕ και μαζί με την διοίκηση πιστεύω πως μπορούμε να πάμε την κλασσική και την μαραθώνια κολύμβηση ακόμα πιο μπροστά».

Εκτός όμως από τον Σπύρο Γιαννιώτη ένας ακόμη σπουδαίος αθλητής του παρελθόντος ανέλαβε πόστο στην ΚΟΕ. Ο Άκης Οικονόμου είναι και επίσημα ο ομοσπονδιακός προπονητής των εθνικών ομάδων κολύμβησης και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΚΟΕ και της απόφασης αυτής, να με εντάξει στο προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, τόσο σαν αθλητής στο παρελθόν, αλλά και σαν προπονητής να τιμήσω το εθνόσημο και από αυτή τη θέση. Εύχομαι καταρχήν να έχουμε όλοι υγεία και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου, να προσφέρουμε τα μέγιστα στο άθλημα μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News