Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Καρβαλιάλ για Λαμία
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός με την Λαμία για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε γνωστή την ενδεκάδα.
Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2024, όπου κοντράρεται με την Λαμία.
Ματς που είναι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο οποίο ο Ολυμπιακός πάει μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει στα ευχάριστα τις επιστροφές των Μαντί Καμαρά, Κώστα Φορτούνη. Έτσι η ενδεκάδα είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς.
TAGS
# Super League
# Ελλάδα
# Κάρλος Καρβαλιάλ
# Λαμία
# Ολυμπιακός
# Ποδόσφαιρο
# Στέφαν Γιόβετιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
