Ζοσέ Μπότο: «Στην Ελλάδα δεν τους ενδιαφέρουν τα ταλέντα»
Οι δηλώσεις του πρώην Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ στην Κροατία μετά την ανάληψη καθηκόντων στην Οσιγιεκ.
Ο Ζοσέ Μπότο είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Όσιγιεκ, και στις πρώτες του δηλώσεις σε κροατικό μέσο και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο πέρασμα του από την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος, πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ ανέφερε:
«Νιώθω πολύ ωραία εδώ. Αυτή είναι μια νέα πρόκληση που ανυπομονώ και νιώθω πολύ καλά για την άφιξή μου και για το τι θέλουμε να κάνουμε μαζί. Τώρα το πιο σημαντικό για μένα είναι να αναλύσω την τωρινή ομάδα, το κροατικό πρωτάθλημα συνολικά, για να δούμε τι έχουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή.
Σε αντίθεση με την Ελλάδα, για παράδειγμα, όπου οι σύλλογοι δεν ασχολούνται πραγματικά με τα ταλέντα και την εξέλιξή τους, η Κροατία είναι γνωστή για την παραγωγή σπουδαίων παικτών και υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Αυτό με έκανε να έρθω εδώ. Μέσω των ακαδημιών του συλλόγου, θέλω να συμβάλω στη δημιουργία ποιοτικών παικτών που αργότερα θα έχουν ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
