Ιντερ Μαϊάμι: Μέσι και Σουάρεζ ξανάσμιξαν στο γήπεδο μετά από τέσσερα χρόνια
Η Ιντερ Μαϊάμι ξεκίνησε την προετοιμασία της με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρεζ ξανάσμιξαν για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.
Η Ιντερ Μαϊάμι επέστρεψε στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη για την νέα αγωνιστική περίοδο, που ξεκινάει τον ερχόμενο Φλεβάρη. Την προσοχή φυσικά τράβηξαν Μέσι και Σουάρεζ, οι οποίοι είναι ξανά συμπαίκτες για πρώτη φορά μετά το 2020.
Όπως έδειξαν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο αμερικανικός σύλλογος, οι δυο τους ήταν αχώριστοι, κάνοντας αυτό που είχαν πει απ’ όταν έφυγαν από την Μπαρτσελόνα και αυτό είναι να αγωνίζονται μαζί και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.
Να θυμίσουμε πως δεν είναι οι μόνοι πρώην «μπλαουγκράνα» στην ομάδα, καθώς εκεί είναι τόσο ο Σέρχιο Μπούσκετς, όσο και ο Ζόρντι Άλμπα, ενώ είχε γίνει προσπάθεια απόκτησης και του Αντρές Ινιέστα, δίχως επιτυχία.
🏠📌 @LuisSuarez9 está en casa! pic.twitter.com/DdUsHNHtYc
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) January 13, 2024
Volvió el fútbol 😍😍 pic.twitter.com/n4pU3BMcgc
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) January 13, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
