ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΠΙΝΑΤΣΟΛΑ: «Επιστρέφω στα παιχνίδια τον Δεκέμβριο»

Ο Ιταλός άσος της Ρόμα, μίλησε για την πορεία του τραυματισμού του και επισήμανε ότι τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Μαντσίνι γνωρίζουν για το πότε θα είναι έτοιμος.

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ιταλίας στο Euro 2020, καθώς στα προημιτελικά με αντίπαλο το Βέλγιο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα. 

Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία του Ιταλού από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον έξι μήνες.

Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Sportsweek της Gazzetta dello Sport, τόνισε ότι θα μπορεί να κάνει και πάλι προπονήσεις από τον Νοέμβριο, ενώ θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς από τον Δεκέμβριο.

Μέρος της συνέντευξης του Λεονάρντο Σπινατσόλα:

«Ο Μουρίνιο και ο Μαντσίνι γνωρίζουν ότι θα επιστρέψω στις προπονήσεις τον Νοέμβριο και θα είμαι πίσω στα παιχνίδια τον Δεκέμβριο».

Ως προς την επιτυχία της εθνικής Ιταλίας ο Σπινατσόλα ανέφερε: «Τα ενωμένα αποδυτήρια δεν αρκετά για να κερδίσεις. Όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μπορεί να διαφωνήσουμε κάποιες φορές, αλλά αν μετά από αυτό πας σε ένα δείπνο είναι πιο όμορφο από ποτέ.

Είναι θαυμάσιο που αποτελώ τμήμα αυτής της παρέας, ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, είναι ένας από τους λόγους που κουβαλήσαμε τους Ιταλούς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News