Βραζιλία: Συγκίνηση - Η Σεαρά «ανακοίνωσε» την απόκτηση αγοριού με εγκεφαλική παράλυση

Γκιλιέρμε

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε η Σεαρά, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα.

Oνομάζεται Γκιλιέρμε, είναι 6 ετών και λόγω επιπλοκών κατά τη γέννηση, πορεύεται με εγκεφαλική παράλυση.

Η διάγνωση έγινε όταν ήταν 6 μηνών, όπως είπε η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ευχαριστούσε και ευχαριστεί περισσότερο το αγγελούδι της.

Ο λόγος για τη Σεαρά. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωνε ενδιαφέρον για την ομάδα. Φορούσε φανέλες της και σε κάθε επίσκεψη στο γήπεδο, το χαμόγελό του ήταν διάπλατο.

Το αποκορύφωμα ήρθε από τον σύλλογο της Φορταλέζα. Κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς, ο Γκιλιέρμε βίωσε μία μέρα που θα θυμάται για πάντα. Μία αξέχαστη έκπληξη.

«Θέλω να γνωρίσω τους παίκτες από κοντά», είχε πει ο μικρός. Έτσι κι έγινε. Ο Ρικαρντίνιο τον πήρε από το σπίτι του και τον πήγε στο προπονητικό κέντρο.

Φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 10, ο Γκιλιέρμε περιηγήθηκε στους χώρους, μπήκε στα αποδυτήρια, αγκάλιασε τα ινδάλματά του και πάτησε χορτάρι.

Η χαρά του ήταν μεγάλη, αλλά η Σεαρά δεν έμενε εκεί. Τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα στα social media. «Γκι, αποτελεί έμπνευση για όλους μας», έγραψε. Αυτές, ναι, είναι μεταγραφές. Δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά σημαίνουν τα πάντα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News