ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για Εκονγκ - Η σκέψη έκπληξη του Λουτσέσκου για το κέντρο της άμυνας
Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ θα υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη θλάση τρίτου βαθμού που έχει υποστεί και θα χάσει όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα (27/2) ο Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση για θλάση τρίτου βαθμού, και ο Νιγηριανός αμυντικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του.
Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα είναι μίνιμουμ για τρεις μήνες κάτι που σημαίνει πως η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ποδοσφαιριστή, που μέτρησε 22 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να λύσει εκ των έσω τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, καθώς για τον επόμενο μήνα θα είναι εκτός δράσης και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.
Ο Ρουμάνος τεχνικός (ξ)έμεινε με τους Κώστα Κουλιεράκη, Ιβάν Νάσμπεργκ και Τόμας Κεντζιόρα, με τον Νορβηγό να μη βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή λίστα. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα λογίζεται ως μια από τις λύσεις ανάγκης για το κέντρο της άμυνας.
Ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως κεντρικός αμυντικός αλλά στην εποχή Αμπέλ Φερέιρα, όταν ο Δικέφαλος έπαιζε με τριάδα στην άμυνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
