ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στον εισαγγελέα η καταγγελία για απειλητικές αναρτήσεις
Στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα θα φτάσει η καταγγελία του παρατηρητή για απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο, μετά το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας.
Με ανακοίνωσή της, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας έκανε γνωστή την καταγγελία του παρατηρητή του παιχνιδιού μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα για απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Αναλυτικά:
«Η ΔΕΑΒ με απόφαση της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του Παρατηρητής της, στον αγώνα πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 18-02-2024, για απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
