Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ μπορεί να φύγει νωρίτερα
Το διαζύγιο έχει ανακοινωθεί για το τέλος της χρονιάς, αλλά μην εκπλαγείτε αν φύγει νωρίτερα.
Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να προβληματίζει αγωνιστικά και να «πετάει» βαθμούς στη φετινή Bundesliga, προσφέροντας μεγάλη ικανοποίηση στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει πλέον αποσπαστεί με 10 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι αγκαλιά με τον τίτλο.
Η γκρίνια για τον Τόμας Τούχελ έχει φουντώσει και μολονότι έχει ανακοινωθεί πως στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τη Βαυαρία, όπως επιβεβαίωσε και η διοίκηση της πρωταθλήτριας της Γερμανίας, ρεπορτάζ του «Sky Sports Germany» αλλάζει τα δεδομένα.
Επικαλούμενο πηγές από τη διοίκηση αναφέρει πως αν η ομάδα του Μονάχου δεν μπορέσει αύριο ν’ ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με 1-0 από τη Λάτσιο, από το πρώτο ματς στο «Ολίμπικο», και δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στη φάση των «8» του Champions League, τότε ο Τούχελ θ’ απολυθεί άμεσα και θ’ αντικατασταθεί με προσωρινό προπονητή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
