Στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα ο Βραζιλιάνος θρύλος

Ο Πελέ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο από την περασμένη Πέμπτη (02/09) και η αιτία παραμένει ακόμα άγνωστη.

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο ή κατά κόσμον Πελέ νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν του Σάο Παόλο, αφότου εισήχθει εκεί για εξετάσεις ρουτίνας, όπως αποκάλυψε η βραζιλιάνικη «ge.globo».

Άνθρωποι από τον περίγυρο του Βραζιλιάνου θρύλου επιβεβαίωσαν το γεγονός, αλλά η αιτία της παραμονής του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο 80χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη (02/09) για να κάνει κάποες εξετάσεις ρουτίνας, που είχαν καθυστερήσει εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά τελικά κατέληξε να μείνει μέσα για να παρακολουθείται η κατάστασή του.

Η ιατρική ομάδα που τον φροντίζει και το νοσοκομείο αναμένεται να αποκαλύψουν κάποιες λεπτομέρειες για την κατάστασή του αφότου γίνουν κάποιες περαιτέρω εξετάσεις, ίσως και τη Δευτέρα (06/09).

Τα τελευταία χρόνια, μετά από μια σειρά επεμβάσεων στο ισχίο, ο Πελέ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας ως αποτέλεσμα της δυσκολίας του να κινείται. Έχει γίνει πιο μοναχικός και όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα κι ένας εκ των γιων του, ο Εντίνιο ο πατέρας του ίσως να περνάει και μία φάση κατάθλιψης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News