Εθνική Ελλάδας: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Πογέτ για τα μπαράζ πρόκρισης στο Euro 2024

Εθνική Ελλάδας: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Πογέτ για τα μπαράζ πρόκρισης στο Euro 2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστούς τους «εκλεκτούς» για τα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας αναφορικά με την μάχη πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει στις 21 του μήνα στη Νέα Φιλαδέλφεια την αναμέτρηση με το Καζακστάν για τα ημιτελικά των μπαράζ του Nations League που αφορούν ένα εισιτήριο πρόκρισης στο Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστούς και τους παίκτες που θα έχει στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα μετά από αίτημα του αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, για να υπάρξουν παραπάνω μέρες προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν.

Αν προκριθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει στον τελικό, εκτός έδρας, με το νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Αναφορικά με τους κληθέντες αποτελεί έκπληξη το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα που είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει απο τη διεθνή σκηνή!

Επίσης μέσα είναι ο Κάρλος Ζέκα, παρά το γεγονός πως δεν έχει ιδιαίτερο ρόλο στον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, αλλά και ο Ταξιάρχης Φούντας.

Εκτός και ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε κάποιες ενοχλήσεις και είχε τεθεί εκτός δράσης στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη η επιστροφή του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα με την Φορτούνα Ντίσελντοεφ έχοντας βάλει συνολικά 16 γκολ.

Σημειώνεται πως μόλις 11 από τους 32 κληθέντες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News