Ολυμπιακός Κ19: Το μήνυμα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου από το Μόναχο - «Ο πρόεδρος μάς προσφέρει τα πάντα»
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έστειλε μήνυμα από το Μόναχο για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, αλλά και για τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι φοβεροί και τρομεροί πιτσιρικάδες της Κ19 του Ολυμπιακού διέλυσαν τη Μπάγερν στο Μόναχο και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Youth League και ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια των «ερυθρολεύκων», αλλά και για τη σημασία της πολύ σημαντικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες, έχοντας πάντα την αμέριστη στήριξη του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Ο πρόεδρος μας προσφέρει τα πάντα για να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
