Conference League Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Ο «killer« Ελ Κάμπι και οι Κοτάρσκι και Κουλιεράκης στις υποψηφιότητες για τους κορυφαίους
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ χάρισαν σε πολλούς Έλληνες μια από τις πιο εικονικές και ιστορικές βραδιές της ζωής τους, παίρνοντας την πρόκριση για του «8» του Conference League.
Ο Ελ Καμπί ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκη του Ολυμπιακού με 6-1 απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Μαροκινό να πετυχαίνει 2 γκολ, το ένα εκ των οποίων ήταν ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι.
Γι’ αυτό τον λόγο ο φορ των ερυθρόλευκων είναι υποψήφιος για MVP της αγωνιστική, όπως και το γκολ του είναι υποψήφιο για το καλύτερο της αγωνιστικής.
Who gets your vote for #UECLPOTW? 🗳️
⭐️ Ayoub El Kaabi
⭐️ Konstantinos Koulierakis
⭐️ Andreas Skov Olsen
⭐️ Martin Jedlička#Laufenn || #UECL— UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) March 14, 2024
Φυσικά από την κουβέντα του MVP δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κώστας Κουλιεράκης ο οποίος έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Δυναμό Ζάγκρεμπ. Ο Έλληνας στόπερ πέτυχε ένα γκολ ενώ θα μπορούσε να ήταν δύο τα προσωπικά του τέρματα ωστόσο η UEFA χρέωσε το γκολ στον Σούτσιτς ως αυτογκόλ.
Υποψήφιος για την καλύτερη επέμβαση της αγωνιστικής είναι και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του Δικεφάλου.
Η κλήρωση για του αντιπάλους των ελληνικών ομάδων θα γίνει την Παρασκευή 15/3 στις 15:00
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
