Ολυμπιακός: Ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας ο Άμπι
Ο Νέλσον Άμπι του Ολυμπιακού κλήθηκε στην Κ20 της Αγγλίας και θα βρεθεί συμπαίκτης με μερικά από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της Premier League.
Ο Νέλσον Αμπι κλήθηκε από την Εθνική U20 της Αγγλίας για τα παιχνίδια της Elite League, κόντρα στην Πολωνία (Παρασκευή 22/3) και την Τσεχία (26/3). Γεγονός τιμητικό για τον Ολυμπιακό που ένας παίκτης του συγκαταλέγεται στα νέα μεγάλα αστέρια του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού οι κλήσεις του Μπεν Φάτσερ, ο οποίος είναι υπεύθυνος στη τη στελέχωση αυτής της ομάδας, είναι προθάλαμος της Εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας.
Ο στόπερ των Πειραιωτών έχει κληθεί μαζί με τους Μπομπ Κλαρκ, νέο αστέρι της Λίβερπουλ που έβαλε και γκολ στο Champions League, Άνταμ Γουόρτον της Κρίσταλ Πάλας και Λιούς Μάιλι της Νιούκαστλ. Ποδοσφαιριστές που ήδη κοστολογούνται με πολλά εκατομμύρια ευρώ από τους συλλόγους τους και αποτελούν τις νέες μεγάλες ελπίδες της Premier League και του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ο Αμπι καλείται ανελλιπώς στις μικρές εθνικές της Αγγλίας και δείχνουν να τον εμπιστεύονται, ενώ το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα πάρει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και θα είναι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσει στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά τους Άγγλους και ο Μεντιλίμπαρ τον πιστεύει, τον έχει βάλει άλλωστε, βασικό σε ένα παιχνίδι ενώ τον συμπεριλαμβάνει πάντα στις αποστολές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
