Εθνική Ελλάδος: Ο πατέρας του Γιακουμάκη απάντησε αφοπλιστικά στα υβριστικά σχόλια για τον γιo του

Δεν έλλειψαν τα απαράδεκτα σχόλια στο προφίλ του Γιώργου Γιακουμάκη, μετά το χαμένο πέναλτι στην Τιφλίδα. Θέση πήρε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, που απάντησε… με τον καλύτερο τρόπο.

Στην πιο δύσκολη θέση από όλους βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Τιφλίδα ο Γιώργος Γιακουμάκης, που στάθηκε άτυχος, αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της εθνικής μας και έδωσε την ευκαιρία στον Νίκα Κβεβεσκίρι να δώσει, με τη δική του εκτέλεση, την πρόκριση στη Γεωργία.

Όπως έχει συμβεί ξανά σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση στο προσωπικό του προφίλ και στα social media από ανεγκέφαλους, που του ευχήθηκαν τα χειρότερα, με εμετικά σχόλια.

Ο πατέρας του Γιώργου Γιακουμάκη έκανε σχόλιο επ’ αυτού, με ένα story του στα κοινωνικά δίκτυα, στο οποίο ευχήθηκε υγεία σε όλους τους ανθρώπους.

«Για αυτό θα μπορούσαμε να μιλάμε μέρες ολόκληρες, αλλά εμένα δε μου πήρε πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να προσευχηθώ να δίνει ο Θεός υγεία σε όλους τους ανθρώπους. Και μακριά από ανίατες ασθένειες», έγραψε αφοπλιστικά ο πατέρας του διεθνή επιθετικού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News