Φώτης Ιωαννίδης: Οι Πορτογάλοι ήδη τον έχουν κάνει εικόνα με μπλούζα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Οι Πορτογάλοι έχουν πάθει πλάκα με τον Φώτη Ιωαννίδη και συνεχίζουν να παίζουν το όνομα του ως το καλοκαιρινό απόκτημα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κάνει τα Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης να παραμιλάνε το όνομά του καθώς ο Έλληνας φορ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην κορυφή στην λίστα των «λιονταριών» , με την διοίκηση της Σπόρτινγκ να ετοιμάζεται ήδη να αντικαταστήσει τον κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης, Βίκτορ Γιόκερες, ο οποίος αναμένεται το καλοκαίρι να φύγει σε μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Σύμφωνα με Πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός ζητά από την πορτογαλική ομάδα το ποσό των 15+5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα διεθνή, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του θέματος στην τελευταία συνέντευξη τύπου.

Με τα μέσα στην Πορτογαλία να συνεχίζουν να παίζουν το όνομα του Ιωαννίδη ένας γνωστός πορτογαλικός λογαριασμό έντυσε τον εντυσεστα πράσινα, αυτή την φορά όχι του Παναθηναϊκού αλλά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. «Ο Φώτης στα λιοντάρια. Θα καταλήξει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο Αλβαλάδε;» ήταν η λεζάντα κάτω από το edit όπου απεικονίζεται ο Ιωαννίδης να φοράει τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News