Παρασκήνιο ΚΕΔ: Ασπίδα από τον ΠΑΟΚ στους ξένους διαιτητές

Στον Βορρά θεωρούν ότι όλες οι διαρροές κι οι πρόσφατες ανακοινώσεις για τη τη διαιτησία στοχεύουν στην αποδόμηση της ΚΕΔ. Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».

Βρε, πώς έρχονται… Τούμπα τα πάντα με ένα ματς; Μέχρι κι ο Τερίμ βγήκε κι είπε ότι δεν είναι καλό να έρχονται ξένοι διαιτητές, αν είναι σαν τον Ρέντερ. Το τρομερό, βέβαια, με τον Δανό ήταν ότι έφυγε ο Φατίχ απ’ το μπάνερ των συνεντεύξεων Τύπου κι άφησε τον διερμηνέα του να συνεχίσει μόνος του το ποίημα. Σε σύγκριση με προηγούμενες δηλώσεις του Τούρκου, αυτή τη φορά ο μεταφραστής απέδωσε πλήρως όσα ήθελε να πει ο προπονητής της Πανάθας. Λες και το γνώριζε το ποίημα από πιο νωρίς.

Ηρθε, πάντως, η μουρμούρα του Τερίμ για τον Ρέντερ σε μία περίοδο που κάποια σάιτ, φίλα προσκείμενα στον Αλαφούζο, μιλούσαν για αντεπίθεση της ΚΕΔ με τον ορισμό αξιόλογων διαιτητών. Αρα, δεν θα έπρεπε να είχαν παράπονα στην Πανάθα. Οπως δεν έχουν και τα καρντάσια για τη συνολικότερη λειτουργία της ΚΕΔ. Μέχρι κι ασπίδα μπήκε για την κριτική που ασκεί στον Μάνταλο ο Αχιλλέας. Το ίδιο, βέβαια, έπραξαν και τα παιδιά του Γιαννάκη, αλλά νομίζω ότι περισσότερη αξία έχει η διαπίστωση στον βορρά ότι ο δήμαρχος θέλει να αποδομήσει την ΚΕΔ. Ετσι, λένε και στέλνουν μηνύματα ότι δεν έχουν κάτι να φοβούνται ο Φρόιντφελντ κι ο Σταύρος.

Οι ισορροπίες, βέβαια, αλλάζουν απ’ τη μία μέρα στην άλλη. Κάπως έτσι φτάσαμε από την αντεπίθεση της ΚΕΔ στη λανθασμένη επιλογή, για το αυριανό ντέρμπι της Λεωφόρου. Α, μην ξεχάσω εδώ να σας πω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ετοιμάζεται για διαιτητικές δηλώσεις ο Αλαφούζος. Μετά το ματς κι εφόσον δεν είναι… καζάνι το γήπεδο. Διότι τότε ίσως να μην υπάρχει η πολυτέλεια της κριτικής…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News