Αρης: Η αγκαλιά με τα κουτάβια της Άριελ έφερε αποτελέσματα!

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη αποθεώνονται για την πρωτοβουλία να βγουν στο γήπεδο με τη Λαμία κρατώντας 11 κουτάβια του Φιλοζωικού Πολιτσικού Σωματείου Άριελ και ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες για την υιοθεσία αρκετών αδέσποτων

Η πρωτοβουλία του Αρη να ενημερώσει την κοινωνία για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων φέρνει αποτελέσματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη βγήκαν από τα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα με τη Λαμία κρατώντας ο καθένας από ένα κουταβάκι στην αγκαλιά του και το χειροκρότημα του κόσμου ήταν η πρώτη αντίδραση. Ο στόχος ήταν να κινητοποιήσουν τον κόσμο να προχωρήσει σε υπεύθυνες υιοθεσίες και να παρουσίασουν το έργο του Φιλοζωικού Πολιτσικού Σωματείου Άριελ και επιτεύχθηκε με το παραπάνω.

Τα τρομερά κουτάβια καλλωπίστηκαν μία μέρα νωρίτερα, ετοιμάστηκαν και παρουσιάστηκαν στο κοινό του Κλεάνθης Βικελίδης πριν από τη σέντρα και σάρωσαν!

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

«Συζητούσαμε αυτή τη δράση εδώ και καιρό, για να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και να προωθήσουμε ζωάκια για υιοθεσία καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με εγκαταλείψεις και γέννες αδέσποτων στην περιοχή μας (Δήμος Δέλτα). Μας πρόλαβε το λουκέτο στα γήπεδα και μας πήγε πίσω, αλλά τώρα βρέθηκε το timing και όλα πήγαν καλά, κέρδισε και ο Αρης», τονίζει η υπεύθυνη του Φιλοζωικού Πολιτσικού Σωματείου Άριελ, Σοφία Παπαδόπουλου στο Sportday.gr και εξηγεί τον διπλό στόχο.

«Εχουμε τρεις χιλιάδες αδέσποτα στην περιοχή μας, επειδή είμαστε περιφερειακός Δήμος και όχι αστικός. Οι στόχοι ήταν δύο. Να δει τα ζωάκια ο κόσμος και να προωθηθούν για υιοθεσία. Φυσικά δεν είναι μόνο τα 11 κουτάβια που είχαν οι παίκτες, αλλά πάνω από 50. Και ο δεύτερος στόχος να γίνει γνωστή η φιλοζωική μας, που αυτή τη στιγμή περιθάλπτει 43 ζώα στο καταφύγιο».

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ηδη έχει κινηθεί η διαδικασία για την υιοθεσία 4-5 κουταβιών από αυτά που κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές στα χέρια τους. Οι παίκτες του Αρη ξετρελάθηκαν, τα χάιδευαν στα αποδυτήρια, έπαιζαν μαζί τους, ενώ μέσα σε αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι είναι και παράγοντες του Αρη.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News