Ολυμπιακός Youth League: Τα εισιτήρια για τον μεγάλο ημιτελικό με τη Ναντ

Η Κ19 του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τον μεγάλο ημιτελικό του Youth League όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ναντ με τους «ερυθρόλευκους» να γνωστοποιούν την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός  αντιμετωπίζει τη Ναντ στον ημιτελικό του Youth League στις 19 Απριλίου (15:00) σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων. Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

“Για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Youth League με αντίπαλο την Nantes που θα διεξαχθεί στo Colovray Sports Centre της Nyon, την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 14.00 CET (15.00 ώρα Ελλάδας), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω ίντερνετ από το αυτό το link έως και τις 12 Απριλίου στις 23.59 CET.

Για την είσοδο στο στάδιο, κάθε φίλαθλος είναι υποχρεωμένος να έχει στην κατοχή του εισιτήριο. Παιδί κάτω των 10 ετών πρέπει να συνοδεύεται από έναν ενήλικα. Και οι δύο οφείλουν να παρουσιάσουν έγκυρα εισιτήρια.

Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται με τους εξής τρόπους: με αποθήκευση σε Smartphone και με / ή τη λειτουργία Print@home.

Μετά τις 12 Απριλίου και ώρα 23.59 CET τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται από την UEFA.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12,70 CHF.
Τα εισιτήρια για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

Τις ημέρες διεξαγωγής των ημιτελικών και του τελικού θα λειτουργεί εκδοτήριο πώλησης εισιτηρίων στο Colovray Sports Centre της Nyon. Στις 19/4 θα λειτουργεί από τις 11.00 και στις 22/4 από τις 15.00.

Οι θύρες θα ανοίγουν μία ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων. Θα επιτρέπεται η είσοδος στις εξέδρες έως και 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού με την Νantes και σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στον τελικό του UEFA Youth League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 18.00 CET (19.00 ώρα Ελλάδας) στο Colovray Sports Centre της Nyon, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκδώσει νέα ανακοίνωση, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News