Φενέρμπαχτσε: Φιάσκο! Το «μέχρι τέλους» έγινε... τα λέμε σε τρεις μήνες!

Φενέρ

Στην απόφαση μη αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, προέβη η Φενέρμπαχτσε.

«Σε όλες τις συζητήσεις μας, η λιγότερο προτιμώμενη επιλογή ήταν η αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Ο λόγος εδώ δεν είναι ούτε νομικός ούτε αθλητικός. Βγάζουμε αυτή την επιλογή από το τραπέζι μέχρι τη Γενική Συνέλευση σε τρεις μήνες.

Αν είναι να συνεχίσουμε, δεν έχει πλάκα να παίζουμε τους αγώνες με την U19. Γι’ αυτό λέω στον Τζέκο, στον Τάντιτς και στους άλλους παίκτες, ‘βγείτε έξω, κάντε ό,τι κάνετε και φέρτε μας αυτό το πρωτάθλημα’», είπε μεταξύ άλλων ο Αλί Κοτς κατά τη Γενική Συνέλευση του «Σουκρού Σαρατζόγλου».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της Φενέρμπαχτσε κάλεσε τον κόσμο να μην κλείσει εισιτήρια για το Super Cup με τη Γαλατάσαραϊ, λέγοντας πως αν αποφασιστεί να αγωνιστεί η ομάδα, τότε ίσως να κατέβει η Κ19: «Έχουμε δύο επιλογές, η μία είναι να μην παίξουμε καθόλου και η άλλη είναι να παίξουμε με την U19.

Στις συναντήσεις μας ειπώθηκε ότι αν ληφθεί μια ριζική απόφαση, θα πρέπει να ξεκινήσει με το Super Cup. Συμφωνώ με τους φίλους μου μέχρι τέλους. Συμφωνώ για λόγους αρχών. Παρακαλώ μην κάνετε σχέδια, μην κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τον τελικό του Super Cup».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News