ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Μετανιωμένος δηλώνει ο ποδοσφαιριστής που έριξε καρατιά σε αντίπαλο

Ο ποδοσφαιριστής που έριξε την… καρατιά σε αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου απολογήθηκε για την απαράδεκτη πράξη του δημόσια.

Μεγάλη αναστάτωση προήλθε σε αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, μέχρι που ο επιθετικός της πρώτης Μπάμπης Ταγκάεφ έριξε μια… καρατιά στο κεφάλι του αντιπάλου του  Μανώλη Νασόπουλο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό.

Μετά το περιστατικό μέλη της ομάδας της Καρπάθου προέβησαν σε μήνυση κατά του παίκτη του συλλόγου απο την Ρόδο, ο οποίος κινδυνεύει μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό απο τα γήπεδα. Ο 33χρονος με μια επιστολή στην ιστοσελίδα xxsports.gr θέλησε να απολογηθεί για την απαράδεκτη κίνηση του απέναντι στον αντίπαλο του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και ειναι έτοιμος να αναλάβει τις συνέπειες για την πράξη του.

 

«Έπειτα απο 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει για μια ζωή. Πιστεύω πως ολα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι΄αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απο τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μουκαι είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», ήταν τα λόγια του Ταγκάεφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News