ΑΕΚ-Αρης: Aλλα λόγια να... αγαπιόμαστε, φθηνές δικαιολογίες, απειλές, για την ταμπακιέρα ούτε λέξη!

Η ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα του Αρη για ορισμό Ελλήνων διαιτητών, ο Γιάννης Παπαδόπουλους συναντήθηκε σε κοινή θέα με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον σύμβουλο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη και τώρα απειλούν με αγωγές και μηνύσεις! Για τον λόγο της συνάντησης και το τι ειπώθηκε ούτε κουβέντα!

Η φωτογραφία για την ΑΕΚ και τον Αρη είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Σε κοινή θέα βρέθηκαν ο Γιαννάκης Παπαδοπουλος (το «δεξί χέρι» της διοίκησης της ΑΕΚ), με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, παρουσία του συμβούλου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη. Μια συνάντηση που ήρθε την ίδια μέρα όπου η ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα του Αρη για ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα μεταξύ τους ματς.

Η κούρσα του τίτλου έχει… φουντώσει και τέτοιες συναντήσεις προκαλούν πολλά ερωτηματικά για δύο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στα playoffs.

Η ΠΑΕ Αρης, με διαρροή της, έκανε γνωστό πως ο Θοδωρής Καρυπίδης θα κάνει αγωγές για την φωτογραφία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με επίσης με διαρροή της, έκανε γνωστό πως «δεν έκανε αίτημα για ορισμό Ελληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα, που έγινε, σύμφωνα με τη δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντησή μας στην ΚΕΔ, με την οποία δηλώσαμε τη συναίνεση μας, εστάλη στις 15:34. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν».

Βέβαια η φωτογραφία –την οποία δημοσίευσε η ιστοσελίδα monobala.gr– είναι αδιάψευστος μάρτυρας μιας κατάστασης που όλοι είχαν καταλάβει. Και όσα λένε οι δύο ομάδες τώρα, είναι άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε!

Γιατί δεν μας λέει ο κ. Καρυπίδης τι δουλειά είχε να συναντηθεί και τι είπε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον -γνωστό και μη εξαιρετέο- παράγοντα της ΕΠΟ; Είναι φιλαράκια; Κάνουν δουλειές μαζί; Ποιος τους έφερε κοντά; Ποιο ήταν το αντικείμενο αυτής της συνάντησης-πρόκλησης; Αυτή είναι η ουσία της ιστορίας για την οποία έπρεπε να έχει επέμβει ήδη Εισαγγελέας; Ο κ. Μπαλτάκος άραγε έχει κάτι να πει γι’ αυτή τη συνάντηση από τη στιγμή που εμπλέκεται και άνθρωπος της Ομοσπονδίας;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News