ΕΛΛΑΔΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ: Βράβευσε Τοροσίδη ο Ρεχάγκελ
Περίπου 15 λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα Ελλάδα – Σουηδία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ότο Ρεχάγκελ βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα.
Ο Ότο Ρεχάγκελ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα, την οποία υπηρέτησε σε 101 παιχνίδια.
Ο Γερμανός, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην κατάκτηση του Euro το 2004, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Έλληνα διεθνή, καθώς και μια φανέλα της «γαλανόλευκης» με τον αριθμό 101, όσες και οι συμμετοχές του με το εθνόσημο.
Ο 36χρονος πρώην αμυντικός είναι ένας από τους έξι Έλληνες διεθνείς που ήταν μέλη της «γαλανόλευκης» και σε Μουντιάλ και Euro (208, 2012).
Σημειώνεται πως τόσο ο Ρεχάγκελ όσο και ο Τοροσίδης γνώρισαν την αποθέωση από τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
