Ολυμπιακός - Μπιανκόν: Στην αποστολή της β' ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β'
Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2, συμπεριλήφθηκε ο Ζουλιέν Μπιανκόν.
Ο Ολυμπιακός Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ τη Δευτέρα (15/4, 16:00).
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζουλιέν Μπιανκόν, ο οποίος έχει 12 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Μπιανκόν, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πινακάς, Δ. Ρέτσος, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
