ΠΑΟΚ: Επι ποδός η αστυνομία για τους χίλιους Βέλγους οπαδούς της Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημέρωσε πως πάνω από 1000 φίλαθλοί της θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και η αστυνομία της πόλης ετοιμάζει σχέδιο για την περιφρούρησή τους.

Η Κλαμπ Μπριζ ενημέρωσε πως λίγα περισσότερα από 1000 εισιτήρια δόθηκαν σε φιλάθλους της για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο στάδιο Τούμπας  με τον ΠΑΟΚ και εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη σε όσους θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη:

«Την Πέμπτη η Κλαμπ Μπριζ θα δώσει το δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, και περισσότεροι από 1.000 οπαδοί θα κάνουν το ταξίδι για να προσπαθήσουν να την σπρώξουν σε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά. Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η Κλαμπ καλεί τους οπαδούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της ομάδας έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών της ομάδας και τον τοπικών αρχών. Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια διάσκεψη με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα ασφαλείας, ενόψει του παιχνιδιού».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλειοψηφία των φίλων της Κλαμπ Μπριζ θα ταξιδέψουν αυθημερόν για τη Θεσσαλονίκη.

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη, καθώς όλα δείχνουν πως θα καταγραφεί το πρώτο sοld out τα τελευταία δυο χρόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News