Βαγγέλης Μαρινάκης: «Βραδιά για τις γενιές που έρχονται - Δεν είμαστε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε.

Στην ιστορική διάσταση της πρόκρισης, στην επιτυχία του εγχειρήματος και στον «αναμορφωτή» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που έδωσε το «παρών» στη θρυλική βραδιά της Πόλης.

Αναλυτικά:

«Ακόμη μία μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του Θρύλου, του νικητή του Ολυμπιακού. Όπως είπα και στα αποδυτήρια, είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Περιμένουμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν ωραία βραδιά και θα συνοδεύει και τις γενιές που έρχονται

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φάνταζαν πως ήταν κάτι δύσκολο. Είδατε πώς ξεκινήσαμε, έγιναν διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι και βλέπεται τα αποτελέσματα. Μεγάλη βραδιά εδώ μέσα, έχει μεγάλη σημασία αυτό που σας λέω.

«Συμφώνησα με τον κ. Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει το βράδυ που χάσαμε 4-1 στο Καραϊσκάκη, δεν είμαστε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα»

Αυτό που σκέφτομαι είναι να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδι και να προχωρήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το είπα και στα αποδυτήρια, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι του αρέσουν τα δύσκολα (σ.σ. του Μεντιλίμπαρ), είδατε πώς ξεκίνησε η ομάδα, φουλ επίθεση, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε ισοπαλία. Του αρέσει ο ανήφορος, συμφώνησα με τον κ. Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει το βράδυ που χάσαμε 4-1 στο Καραϊσκάκη, δεν είμαστε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός μας διαγράφει χρυσή πορεία»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News