Παναθηναϊκός: «Το 2026 θα είναι έτοιμα ο Βοτανικός και η Λεωφόρος»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι (19/4) ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από κοινού σχετικά με το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

Στο πάνελ μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές και το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος. Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν και εκπρόσωποι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως προέκυψε, τόσο το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό όσο και το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα είναι έτοιμα το 2026. Τονίστηκε δε πως αυτό το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση και των δύο γηπέδων είναι δεσμευτικό, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χαθούν τα χρήματα. Η ευχάριστη είδηση για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλη από το γεγονός πως υπάρχει ήδη άδεια προέγκρισης για κατεδαφίσεις, καθώς και τα έξτρα οικονομικά κονδύλια και ως εκ τούτου, μέσα σε λίγες ημέρες, αναμένεται να μπουν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό για να προχωρήσουν σε αυτές τις κατεδαφίσεις. Η κανονική άδεια αναμένεται να ληφθεί το καλοκαίρι. Ο δήμαρχος Αθηναίων εξήγησε πως για τον χώρο του Ερασιτέχνη είναι όλα τακτοποιημένα αναφορικά στις απαλλοτριώσεις και πως έχουν γίνει ήδη εκσκαφές και πρόδρομες εργασίες.

«Το έργο αποκτά σφυγμό» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. «Επιτέλους αρχίσαμε!» είπε με ανακούφιση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News