Ολυμπιακός Β': Ισόπαλος με Διαγόρα - Παραμένει τελευταίος

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση Ολυμπιακός Β’-Διαγόρας για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2 (Νότιος Όμιλος).
Ο Ολυμπιακός Β’ δεν κατάφερε να λυγίσει τον Διαγόρα, πρωτοπόρο των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου στη Super League 2, με το σκορ στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη να γράφει 1-1.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5′ με κεφαλιά του Αποστολόπουλου (άουτ), έπειτα από φάουλ του Σαπουντζή.
Ο Σαπουντζής δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής στο 31′ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 60′ με πλασέ του Μανιά, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι από τον Δημητρίου.
Ο Μπα ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφάρισε και χάρισε τον βαθμό στον Ολυμπιακό Β’.
Ο ίδιος παίκτης ξαναβρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ, αλλά ο βοηθός καταλόγισε οφσάιντ.
Η τελευταία καλή φάση καταγράφηκε στο 83′, όταν το σουτ του Σαπουντζή πέρασε λίγο άουτ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Σαπουντζής, Πινακάς, Αργυρίου.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Λούκιτς, Βολάκης, Λεσάι, Μανιάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Το τέλος του Ρότα
- ΑΕΚ: Ψάχνει τηλεοπτικό συμβόλαιο...
- Μίλαν Ράσταβατς: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
- Αλμέιδα: «Πιθανός διάδοχος του Ντεμικέλις στη Μοντερέι», σύμφωνα με τους Μεξικανούς
- Μιχάλης Μπούσης στη SPORTDAY: «Ο ΟΦΗ εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς σε όλα τα επίπεδα»