Κούγιας: «Αυτό που έκαναν Μάντζιος και Καρυπίδης είναι βάρβαρη προσβολή - Να ελέγξει εισαγγελέας το παιχνίδι»

Αιχμές για Μάντζιο και Καρυπίδη άφησε ο Αλέξης Κούγιας, που κάλεσε τον εισαγγελέα να διερευνήσει το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

«Χείμαρρος» ήταν ξανά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ.

Ο κορυφαίος ποινικολόγος άφησε αιχμές για τον Άκη Μάντζιο και τον Θεόδωρο Καρυπίδη σχετικά με το ματς του Άρη με την ΑΕΚ και κάλεσε τον εισαγγελέα να παρέμβει και να ελέγξει τις αποδόσεις στοιχηματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο».

Ο Άρης απάντησε στον Αλέξη Κούγιας, χωρίς ωστόσο να πει λέξη για την ταμπακιέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με τον γραφικό Αλέξη.

Απόψε ο δικηγοράκος τόλμησε να πιάσει πάλι στο στόμα του τον ΑΡΗ και θα του κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε για τελευταία φορά μαζί του.

Λοιπόν, άκου Αλέξη. Είναι προφανές ότι θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει επιτέλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά το θέλουμε.

Θα το αντέξεις, όμως, εσύ και ο εντολέας σου; Θα αντέξετε να μπει ο εισαγγελέας και να τα βγάλει όλα στη φόρα; Να λάμψει η αλήθεια;

Λοιπόν, τελευταία φορά που σου κάνουμε τη χάρη Αλέξη.

Περιμένουμε τον εισαγγελέα…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News