Εθνική Γερμανίας: Ανακοίνωσε ρόστερ για το Euro 2024 με έναν ασυνήθιστο τρόπο!

Η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα αποκαλύψει, έναν προς έναν τους 26 που επιλέχθηκαν από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν – Η τελική κλήση θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16/05)

Η Γερμανία αποφάσισε να ανακοινώσει με ασυνήθιστο τρόπο τη λίστα της για το Euro 2024, που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου σε γερμανικό έδαφος. Η DFB (Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) θα αποκαλύψει, έναν προς έναν και μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες, τους 26 που επιλέχθηκαν από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, των οποίων η τελική κλήση θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16/05).

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο φως, στις τηλεοπτικές ειδήσεις ήταν ο Νίκο Σλότερμπεκ, ο νέος φιναλίστ του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 24χρονος σέντερ μπακ ήταν ένας από τους σημαντικότερους στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν μαζί με τον παρτενέρ του στην άμυνα, τον βετεράνο Ματς Χούμελς, που αναδείχθηκε MVP της ρεβάνς.

Το δεύτερο όνομα που επισημοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, ήταν του αμυντικού Τζόναθαν Ταχ. Αδιαμφισβήτητος στη σειρά των τριών σέντερ μπακ που πρότεινε ο Τσάμπι Αλόνσο, ο 28χρονος Γερμανοϊβοριανός έχει γίνει ένας από τους βασικούς πυλώνες της αήττητης Λεβερκούζεν τη φετινή σεζόν, τρεις αγώνες μακριά από το τρεμπλ και πετυχαίνοντας ένα πρωτόγνωρο ορόσημο, καθώς ενδέχεται να ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς ήττες.

Το κάλεσμά του στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας δημοσιοποιήθηκε, με συγκινητικό τρόπο, από τον «influencer», Ρασίντ Χαμίντ.

Ο τρίτος που επέλεξε ο Νάγκελσμαν θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Τρίτης (14/05, 19:30). Και ούτω καθεξής, μέχρι τις 26 του μήνα.