Ολυμπιακός: Τρέλα για ένα «μαγικό χαρτάκι» - Το 90% των κατόχων διαρκείας έκαναν αίτηση για τον τελικό

Απίστευτη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον μεγάλο τελικό του Conference League, με το 90% των κατόχων διαρκείας να έχουν κάνει αίτηση για ένα εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του και η δίψα του κόσμου του είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αιτήσεις που έχουν κάνει οι κάτοχοι διαρκείας των «ερυθρολεύκων», καθώς πάνω από το 90% δήλωσαν την επιθυμία τους να παρευρεθούν στον μεγάλο τελικό του Conference League, στις 29 Μαΐου στην «OPAP ARENA».

Τα εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός είναι 9.000 και η ζήτηση, όπως αναμενόταν, είναι τεράστια. Να σημειωθεί ότι τα φετινά διαρκείας της ομάδας του Πειραιά ήταν περίπου 18.000.

Η διαδικασία για τις προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας, για την κλήρωση των εισιτηρίων του τελικού, ολοκληρώθηκε. Και πλέον οι 9.000 τυχεροί οπαδοί του Ολυμπιακού που θα πάρουν εισιτήριο, περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να τους σταλεί το σχετικό email με τη διαδικασία και τους κωδικούς για τα εισιτήρια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News