Κλοπ - Φέργκιουσον: Το «αντίο» του Σερ σε έναν σπουδαίο... αντίπαλο

«Γιούργκεν, θέλω να τα πούμε, θέλω να σε δω»

Δεν είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει συνδέσει το όνομά του με μια μεγάλη ομάδα να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια υπέρ ενός στελέχους της αιώνιας αντιπάλου.

Κι όμως, κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ και καιρό στην Αγγλία με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να εκφράζει ανοιχτά το θαυμασμό του υπέρ του νέου προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Με το τέλος λοιπόν αυτής της αγωνιστικής περιόδου, ένας σπουδαίος προπονητής αφήνει τους «κόκκινους» και το «Άνφιλντ», μετά από εννέα χρόνια. Δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, επικοινώνησε μαζί του και του πρότεινε μία… έξοδο.

Μία ποδοσφαιρική βραδιά, γεμάτη συζήτηση, αναμνήσεις, «μαθήματα» και εμπειρίες. Και πώς θα μπορούσε ο Γιούργκεν Κλοπ να πει «όχι»; Δείπνησαν μαζί, πέρασαν χρόνο «παρέα» και προφανώς έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Και οι δύο, λατρεύτηκαν και αγάπησαν στον μέγιστο βαθμό, τις ομάδες της Αγγλίας με τις οποίες συνδέθηκαν. Και αυτό, είναι κάτι περισσότερο από 90 «σκληρά» λεπτά, σε ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News