Χρυσοχοΐδης: «Είναι ντροπή, από τη μία διοργανώνουμε τελικό Conference League, από την άλλη έχουμε κλειστό γήπεδο στο Κύπελλο»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μίλησε για τους δύο επερχόμενους σπουδαίους τελικούς που θα διεξαχθούν στη χώρα μας

Συνέντευξη στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι ντροπή ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που η Ελλάδα διοργανώνει τελικό Conference League ανάμεσα στομ Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

“Προχθές είχαν συλληφθεί οπαδοί του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, χωρίς εισιτήριο. Η αστυνομία άρχισε να κάνει εξαιρετική δουλειά και εκεί, περίμετρος έξω από το γήπεδο και δεν πέρασε κανείς. Όταν επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, συνελήφθησαν 13-14. Πήγαν στο αυτόφωρο. Το δικαστήριο έβαλε αύριο (22/5) δικάσιμο”.

Για το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και για τον τελικό του Conference League: “Είναι ντροπή, από τον Φεβρουάριο μετά δεν έχει πέσει πυρσός στο γήπεδο. Δεν έχει γίνει το παραμικρό. Πλέον υπάρχει από όλους και πρωτίστως από τις διοικήσεις των ΠΑΕ, αλλά και των ΚΑΕ η πρόνοια ότι ένας πυρσός μπορεί να αποτελέσει μια καταστροφή για την ομάδα. Από τη μία οργανώνουμε έναν από τους τρεις μεγαλύτερους αγώνες στην Ευρώπη, τον τελικό του Conference League. Από την άλλη έχουμε κλειστό το γήπεδο στον τελικό Κυπέλλου, αυτό είναι ντροπή. Θα κάνουμε έναν καλό τελικό”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News