Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι: «Θύμα ληστείας ο Ζίκο - Kλοπιμαία αξίας 500.000 ευρώ»

Ο άλλοτε προπονητής των «ερυθρολεύκων», έπεσε θύμα ληστείας σε ταξί, με τα αντικείμενα του χαρτοφύλακα που κλάπηκε να είναι μεγάλης αξίας.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν επίσημα σήμερα, με την τελετή έναρξης, ωστόσο ήδη έχουν προκληθεί πολλά προβλήματα στο Παρίσι. Ένα ολόκληρο σιδηροδρομικό σύστημα βραχυκύκλωσε, υπάρχουν απειλές για βόμβα σε έναν άλλο, ενώ φαίνεται πως οι ληστείες δεν λείπουν από την πόλη του «φωτός».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζίκο που βρέθηκε στο Παρίσι, αφού ο ίδιος είναι μέλος της αντιπροσωπείας της βραζιλιανικής ομάδας στους αγώνες, έπεσε θύμα ληστείας, σύμφωνα με δημοσίευμα από την γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού μπήκε σε ένα ταξί και άφησε μέσα τον χαρτοφύλακά του. Ο χαρτοφύλακας περιείχε ένα ρόλεξ, ένα διαμάντινο κολιέ και τραπεζογραμμάτια, με το συνολικό κόστος τους να υπολογίζεται σε αξία 500 χιλιάδων ευρώ. Ένας οδηγός απέσπασε την προσοχή του οδηγού ταξί και ένας δεύτερος κατάφερε να την κλέψει, με τις έρευνες από τις γαλλικές αρχές να έχουν ήδη αρχίσει και τον Ζίκο να υποβάλει την μήνυσή του στην παριζιάνικη εισαγγελία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News